Söğüt’ün Makamı Hiç Boş Kalmıyor

Geride kalan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde başarılı bir netice alan ve ikinci kez üst üste Körfez Belediye Başkanı seçilen Şener Söğüt, seçim döneminin tamamlanmasının ardından hemen kollarını sıvadı ve saha çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz dönemden kalan işlerin tamamlanması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi için büyük bir hizmet seferberliği başlatan Başkan Söğüt, diğer taraftan da tebrik için gelen sivil toplum kuruluşlarının ve iş dünyasının temsilcileri ile ilçe halkını makamında ağırlıyor.

DERNEKLERDEN ZİYARET

Başkan Şener Söğüt; bu kapsamda; Mardinliler Derneği Başkanı Nedim Canlı, Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cem Aküzüm, Gümüşhane Pir Ahmetliler Derneği Başkanı Yılmaz Kaymak, Gümüşhane Avşarbeyli Derneği Başkanı Türk Yılmaz Dal, Sivas İmranlı Arık Köyü Derneği Başkanı Cemal Elmas ve yönetim kurulları ile kuzeni Tahsin Söğüt’ü makamında kabul etti.

SERİ ZİYARETLER

Bu ziyaretlerin dışında ayrıca; EVYAP Destek Hizmetler Müdürü Sedat Topuz ve EVYAP İdari İşler Müdürü Yavuz Özcanlı, Petrol-İş Sendikası Şube Başkanı Nesimi Yetişoğlu, Bayburt İli Örence Köyü Derneği Başkanı Serdar Kahraman, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, Cihannüma Kocaeli İl Başkanı Serkan Seyhan, Genç Kocaelililer Derneği Başkanı Sinem Uçan, Kocaeli Hayırsevenler Derneği Başkanı Adem Aksakal ve yönetim kurulları ile, Anadolu Börek sahibi Cihan Kotar, İrfan İnanöz ve beraberindekileri ağırladı.

SÖĞÜT TEŞEKKÜR ETTİ

Gerçekleşen ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Kentimizdeki tüm sivil toplum kuruluşlarımız ile geride kalan süreçte yaptığımız çalışmaları daha ileri noktaya taşıyacağız. STK’larımıza önem veriyoruz ve birlikte kentlerimizin tanıtımına yönelik çalışmalarımız olacak. Ayrıca esnafımızı ve KOBİ’lerimizi de destekleyeceğiz. Ziyaret ederek bizlere iyi niyet dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.