SP Körfez’de Çok İddialı

Başkan adayı Küçükemirler, dün de birçok özel ziyarette bulundu. SP’li heyet son olarak Hacı Osman Mahallesi’nde bir dizi ziyarette bulundu.

HACI OSMAN’I DOLAŞTILAR

Mahalle turu sırasında esnafla bir araya gelen, bölge halkı ile selamlaşan ve halka hedeflerini anlatan SP’li aday Erkan Küçükemirler, ayrıca Bağdat Camii’nde kılınan namaz sonrasında cami cemaati ile sohbet etti. SP’li yöneticiler ve adayları mahalle programlarının ardından ilçedeki protokol mensupları ile bir araya geldi.

KAYMAKAM VE ODA ZİYARETLERİ

Protokol turu sırasında sırasıyla; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Ticaret Odası (KTO) Başkanı Recep Öztürk, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ve Deniz Ticaret Odası (DTO) Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel ile makamlarında bir araya geldi.

KALABALIK ZİYARETLER

Bu arada Saadet Partisi’nin adayı Erkan Küçükemirler’e Hacı Osman Mahallesi ve protokol ziyaretlerinde; SP GİK Üyesi Recep Sarıdoğan, Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, meclis üyesi aday adayı olan il yöneticilerinden Ömer Faruk Coşkun ile kalabalık bir partili grup eşlik etti.

“MİLLETİMİZLE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

Ziyaretleri ile ilgili genel bir açıklama yapan SP Körfez Belediye Başkan adayı Erkan Küçükemirler, “Saadet Partisi olarak ehliyet ve liyakat sahibi arkadaşlarımızla yola çıktık. Bu bir hizmet sevdasıdır. Torunlarımıza daha yaşanabilir bir Körfez bırakmak bizim hayalimizdir. Her türlü olumsuzluktan soyutlanmış bir belediye inşa edeceğiz. Bu yolda her bir vatandaşımız, derneklerimiz, iş dünyamızın temsilcileri bizlerin hizmet yolumuzun ışıkları olacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.