SP Körfez’den Üyelik Standı

Bu kapsamda parti teşkilatları özellikle ilçenin hareketli olan bölgelerinde kurdukları stantlarla vatandaşlara ulaşmayı ve bu şekilde daha yakın bir profil çizme gayreti içinde. Son olarak ilçe teşkilatı yönetimi tarafından Tütünçiftlik Sahili bölgesinde stant kuruldu ve Körfezlilerle bir araya gelindi.

ÜYELİKLER KABUL EDİLDİ

SP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı ile yönetiminin öncülük ettiği stant çalışmasına gençlik ve kadın kolları yöneticileri de eşlik ederek destek oldular. Bu arada standı ziyaret eden vatandaşların bazıları da partiye üye yapıldı. Ayrıca ilçe teşkilatının bu saha çalışmasının önemli bir konuğu daha vardı.

TAHTALI TEŞEKKÜR ETTİ

Saadet Partisi İl Başkanı Av. Zafer Mutlu da standı ziyaret ederek ilçe başkanı Mehmet Ali Tahtalı ve parti yöneticileri ile bir araya geldi. Buluşma sırasında konuşan ilçe başkanı Tahtalı, “Üye standımızı ziyaret eden il başkanımız Zafer Mutlu ve yönetimine teşekkür ederim. Tüm vatandaşlarımızla buluşup dertleri ile dertlenmeye devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.