SP’li Tahtalı’dan  Söğüt’e Kiraz İkramı

Mahalle mahalle gezen ve hem gittiği yerlerdeki çalışmaları denetleyen ve hem de iletilen talepleri dinleyerek eksikleri yerinde görme imkanı bulan Başkan Söğüt, bir ara molayı ise Saadet Partisi (SP) Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı’nın kiraz bağında verdi.

TAHTALI’DAN İKRAMLAR

Burada İlçe Başkanı Tahtalı’nın konuğu olan ve ilk mahsul kirazların tadına bakan Belediye Başkanı Şener Söğüt’e ziyareti sırasında başkan yardımcılarından Levent Yılmaz ile Park ve Bahçeler Müdürü Şahin Yılmaz eşlik etti.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Buluşma sonrasında bir açıklama yapan Başkan Söğüt, “Tadı ve kokusuyla ilçemizin meşhur meyvesi kirazın bu seneki ilk mahsulünün tadına, ilçemizin tanınan simalarından SP körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı’nın bağında baktık. Misafirperverliğinden dolayı Mehmet Ali Bey’e teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.