SP’nin Körfez Adayı  Erkan Küçükemirler

Bu kapsamda Saadet Partisi’nin Körfez adayı belli oldu.

31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesi Saadet Partisi Kocaeli teşkilatları çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Önceki akşam Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı, de ilçedeki belediye başkan adaylarının tanıtımını yaptı. Körfez Tütünçiftlik viyadük altında gerçekleştirilen programla Erkan Küçükemirler Saadet Partisi'nin Körfez Belediye Başkan adayı oldu. Aday tanıtım toplantısına SP İl Başkanı Halil Kayın, ilçe başkanı Mehmet Ali Tahtalı, ilçe yönetimi, gençlik kolları ve kadın kolları ve partililer katıldı.

“HASRET BİTİYOR”

Törende kısa bir konuşma yapan ilçe başkanı Mehmet Ali Tahtalı, “Körfez bugün açıkladığımız adayımızla birlikte milli görüş belediyeciliği ile tanışacaktır” dedi. Sonrasında mikrofonu alan il başkanı Halil Kayın da “1994 yılında tüm Türkiye’de nasıl belediyecilikte bir adım atmışsak 31 Mart da Körfez ilçemizden başlamak üzere tüm Türkiye’de milli görüşün yeni bir başlangıcı olacak. Hasret bitiyor” diye konuştu.

“ALTERNATİF BURADA ALTERNATİF SAADET PARTİSİ’DİR”

Son olarak konuşan SP’nin Körfez Belediye Başkan adayı olan Erkan Küçükemirler ise “Milli görüş belediyeciliğini toplumun her kesimine anlatacağız. İlçemizin milli görüşe her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. 31 Mart seçimleri herhangi bir seçim değil. Başka bir Körfez, başka bir Türkiye mümkün. Artık ülkemizin artık mazereti yok. Alternatif Saadet Partisi’dir” dedi.

ERKAN KÜÇÜKEMİRLER KİMDİR?

1967 İzmit doğumlu Erkan Küçükemirler; ilk ve orta öğretimini İzmit’in köklü okullarında, lise eğitimini İzmit Endüstri Meslek Lisesi Tesviye Bölümü’nde tamamlamıştır. Trakya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makina Mühendisliği’nden 1989 yılında mezun olmuştur. 1990 yılından itibaren Amerika Birleşik Devletleri’nin önemli üniversitelerinden olan University of Houston’da bir yıl süreyle dil eğitimi alan Küçükemirler, aynı üniversitenin müslüman öğrenciler derneğinde farklı ülkelere mensup insanlarla çalışmalara ve organizasyonlara katılmıştır, ileri düzeyde İngilizce bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.