“STK’lar bizim zenginliğimiz”

 

Örgüç ve yönetiminden ziyaret

Şubat ayı içerisinde 20. Olağan Genel Kurulu’nu yapan Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nda Hamit Örgüç başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu, protokol ziyaretlerini sürdürüyor. Yeniden başkan seçilerek 6. dönemine başlayan Hamit Örgüç ve yönetim kurulu üyeleri bu kez Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un konuğu oldu. Ziyarette, dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Örgüç, “Kocaeli’mizi çok seviyor ve yaşadığımız kente değer katmak için uğraşıyoruz. Sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı öncülük eden vakfımıza bugüne kadar göstermiş olduğunuz destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“Ülkemizi yarınlara hazırlayacağız”

Altıncı hizmet yılına giren Hamit Örgüç ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek sözlerine başlayan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ise yaptığı değerlendirmede “Bizler derneklerimizi, vakıflarımızı, kısacası bütün sivil toplum kuruluşlarımızı ülkemizin birer zenginliği olarak görüyoruz. Biz kültürlerimiz farklı olsa da sonuçta aynı ülkeye, aynı amaca hizmet ediyoruz. Ortak gayemiz ülkemizin gelişimine katkı sunarak, refah seviyesini daha üst noktalara çıkarmak. Bu doğrultuda bir yandan kendi değerlerimize sahip çıkarak onları geleceğe taşırken, diğer taraftan da bir ve beraber olarak ülkemizi yarınlara hazırlayacağız” dedi.

 

GÜMÜŞHANELİLER: Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç ve yönetim kurulu üyelerini konuk eden Başkan Bulut, sivil toplum kuruluşlarının kentimiz ve ülkemiz için birleştirici rolü olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.