Sürücünün Çarpıp Kaçtığı Baba Ve Bebeği Yoğun Bakımda

Alınan bilgi ve iddialara göre İ.D adlı sürçü tarafından kullanılan 41 EV 655 plakalı özel otomobil yol kenarında gezinti yapan ailenin arasına daldı. Kaza sonrasında otomobil sürçüşü aracıyla hızla olay yerinden kaçarken, yola savrulan anne Günay Demirkır (31) ve aracın çarptığı baba Murat Demirkır (37) ile bebekleri 7 aylık Özay Demirkır yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında baba ve kızı ağır yaralı olarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakıma alındılar. Hafif yaralanan anne de aynı hastanede tedavi altına alındı. Kaza sonrasında kaçan sürücü polisin takibi sonrasında yakalandı ve gözaltına alındı. Alkollü olduğu iddia edilen sürücü sorgusunun sonrasında serbest kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.