Sürücüsüz kamyon piknik alanına girdi

Alınan bilgi ve iddialara göre,  üzerinde yük dolu kamyon, park ettiği yerde freni boşalınca, piknik alanına girdi. Körfez İlçe Cevher Dudayev Caddesi ile Yıldız Caddesi'nin birleştiği alana giren, Burak Özbek’e ait olan 41 VU 341 plakalı kamyon, yan yatarak durabildi. Alınan bilgilere göre, üzerinde tonlarca ağırlığında gübre dolu kamyonu park eden Burak Özbek isimli şahıs, aracını burada bırakarak evine gitti. Daha sonra aracın freni boşaldı  Freni boşalan araç, karşı şeride geçerek Çenedere Denilen mevki'deki piknik alanına girdi. Piknik alanına yan yatarak duran aracın freni boşaldığı anda ve yan yatma esnasında her hangi bir kimsenin olmaması, olacak facianın önüne geçmiş oldu.

Aracın içinde şoförü göremeyen vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve polise bildirdi. Olay  yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri aracın içinde kimsenin olmadığını görünce, aracın şoförünü aramaya başladılar. daha sonra aracın şoförüne ulaşıldı. Aracın şoförü olay yerine geldi ve aracını yan yatmış bir şekilde görünce şok geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.