SÜRÜM: “ÇÖP TESİSİNE KARŞIYIZ”

SÖĞÜT AÇIKLAMA YAPMALI

Bölgeye kesinlikle böyle bir tesisin kurulmasına karşı olduklarını dile getiren ilçe başkanı Sürüm, “Biz burada yapılacak olan tesise karşıyız. Onlarca firmaya İş Bitirme belgesi verilmiş. Bunlar tüyü bitmemiş yetimlerin hakkıdır. 6-7 kişi bu olaya karışmış. Belediye Şener Söğüt’ün bu konuda kati bir açıklama yapmasını bekliyoruz. Bu işin takipçisi olacağız” dedi. Açıklamasında İSU’nun çalışmalarını da eleştiren Sürüm, “Aynı sokak defalarca kazıldı. Sokaklar kötü durumda” diye konuştu.

“ÇUKURLARI SÖYLEDİM YANLIŞ ANLAŞILDIM”

Meclis üyesi Fevzi Canbaz da sahte iş bitirme belgeleri iddiası ile ilgili konuşmasından sonra, “Ben son meclis toplantısındaki konuşmamda Sevindikli Köyü’ndeki çukurlar inşaat atıklarıyla doldurulsun dedim, yanlış anlaşıldım. Şimdi Yukarı Hereke’ye çöp fabrikası ve tesis kurmak istiyorlar. Buna sonuna kadar karşıyız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.