Sürüm Harekete mi Geçti?

Ancak bu durum parti içinde bazı olumsuz durumları beraberinde getiriyor. Çünkü son dönemde İYİ Parti’de belediye meclis üyesi olarak görev yaparken Cahit Sürüm’ün yerine ilçe başkanlığına Mehmet Candemir atanmış, ancak bu durum Sürüm’ün bazı destekçilerini kızdırmıştı. Geçen süre içinde ise Cahit Sürüm, ekip arkadaşları ile sık sık bir araya gelmeye başlamıştı.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI MI?

Bu dönemde İlçe Başkanı Mehmet Candemir hakkında parti içindeki kredisini tükettiği, siyasi ve saha performansı bağlamında beklentilerin çok altında kaldığı gibi gerekçelerle başta il başkanlığı olmak üzere İYİ Parti’nin üst kademelerinin kendisine karşı artık bir güven sorununun ortaya çıktığı ileri sürülmüştü. İlçe Başkanı Candemir hakkında oluşan olumsuz yargı neticesinde ise değişim yaşanabileceği ihtimali Sürüm ve ekibinin daha çok sahada kendilerini göstermesini sağladı.

ŞİRİN VE DİNÇ DE KATILDI

Buna göre eski İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve ekibi, son olarak önceki gün Fatih Mahallesi’nde ikamet eden partili Nermin Orbay’ın konuğu olarak bir araya geldi. Nermin Orbay’ın iş yerinde gerçekleşen buluşma samimi bir ortamda gerçekleşti. Toplantıya özellikle İl Başkanı Danışmanı Ayşegül Dinç ile son yerel seçimde Körfez Belediye Başkan adayı olan Salih Şirin’in de katılması dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.