SÜRÜNEREK GİRDİ, OYUN MAKİNALARINI SOYDU

Alınan bilgi ve iddialara göre olay Yeni Yalı Mahallesi’nde ki bir düğün salonunda gerçekleşti. Gece saat 03.00 sıralarında düğün salonuna pencereyi zorlayarak açıp giren hırsız ilk önce güvenlik kameralarını fark etti.

Kameraları köreltmeyi deneyen hırsız, bunda başarılı olamayınca da, yerde sürünerek ve kafasına bez örterek içeri girdi. Hırsız içerde bulunan oyun makinalarının para kutularını açarak bozuk paraları aldı ve kaçtı.

İşyeri sahipleri sökülmüş para kutularını görünce durumu anladılar ve polise bildirdiler. Yaklaşık 2 ay önce de Tütünçiftlik sahilde bir restoran girişinde ki oyun makinası kumbarası sökülmüş, çalışanların fark etmesiyle hırsız kaçmıştı. Zanlının aynı kişi olabileceği düşünülüyor. Polis kamera kayıtları ve parmak izleriyle zanlıyı bulmaya çalışıyor, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.