Tahtalı’nın Makamı Boş Kalmıyor

Partinin yeni ilçe başkanı Mehmet Ali Tahtalı’nın makamı hiç boş kalmıyor. Tahtalı son olarak Kocaeli Körfez Yozgatlılar Derneği Başkanı Salim Ata ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

SAMİMİ ZİYARET

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında dernek başkanı Ata, SP’li yeni ilçe yönetimini tebrik etti ve görevlerinde başarılar diledi. Öte yandan SP’li Tahtalı’nın bir diğer konuğu ise Demokrat Parti (DP) Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız ile yönetim kurulu oldu. Son genel seçimlerde Millet İttifakı’nda birlikte yer alan iki partinin ilçe teşkilatlarının buluşmasında güncel konular ele alındı.

YENİ BAŞKANLAR BULUŞTU

İkisi de yeni ilçe başkanı olan SP’li Mehmet Ali Tahtalı ile DP’li Veli Yıldız, Körfez ve Kocaeli gündemi üzerine sohbet ettikten sonra karşılıklı olarak birbirlerine başarılar diledi. DP İlçe Başkanı Veli Yıldız, ziyaret anısına SP’li mevkidaşı Mehmet Ali Tahtalı’ya bir çiçek takdiminde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.