A.Vahit Ökdem’in sahibi olduğu, 1978 yılında temelleri atılan, perakende kuyumculuk sektörüne getirdiği yeniliklerle dikkat çeken Takı Kuyumculuk’in yeni şubesi Tütünçiftlik Ağadere Caddesi’nde hizmete girdi.
12. MAĞAZA AÇILDI
Körfez Tütünçiftlik Ağadere Caddesi No: 3/D adresinde hizmete girecek olan Takı Kuyumculuk firmasının 12. mağazasının açılışı görkemli bir törenle yapıldı. İş yerinin açılışına; İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilat Başkanı Tugay Polat, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, çevre esnaf ve işletme sahiplerinin yakınları katıldı.
ÖZEL MÜŞTERİSİ VAR
Zaman içerisinde geliştirdiği iş fikirleri ve yenilikçi vizyonu ile markalaşma başarısı gösteren işletme, büyüme hedefleri doğrultusunda ikinci mağazasını 1991 yılında açtı. Sürekli gelişen sektörde özel bir farklılık ortaya koyan Takı Kuyumculuk, iş disiplini ve kaliteli hizmet şirketi olma misyonuyla artık aranan firma konumuna gelerek kendine has bir müşteri yapısı oluşturdu.
SEKTÖRÜN ÖNCÜSÜ
2016 yılına kadar 8 mağaza daha açarak müşterilerine daha hızlı cevap verecek duruma gelen, 2017’nden itibaren 10 mağaza ile sektörün öncü kuruluşlarından biri konumunda bulunan Takı Kuyumculuk, gelişen teknolojinin doğurduğu bazı ihtiyaçlara cevap vermek amacıyla taki.com.tr sitesini yenilenen yüzüyle müşterilerinin beğenisine sundu.