TAKI MÜCEVHERAT 2 ARALIK'TA AÇILIYOR

Körfez Tütünçiftlik Ağadere Caddesi, tarihi bir iş yerinin açılışı ile renklenecek. A.Vahit Ökdem’in sahibi olduğu 1978 yılında temelleri atılan, perakende kuyumculuk sektörüne getirdiği yeniliklerle kısa zamanda müşterilerinin güvenini kazanan bir firma olan Takı Mücevherat, Körfez’de hizmete giriyor.

VİZYONU İLE MARKALAŞTI

Zaman içerisinde geliştirdiği iş fikirleri ve yenilikçi vizyonu ile markalaşma başarısı gösteren işletme, büyüme hedefleri doğrultusunda ikinci mağazasını 1991 yılında açtı. Sürekli gelişen sektörde özel bir farklılık ortaya koyan Takı Mücevherat, iş disiplini ve kaliteli hizmet şirketi olma misyonuyla artık aranan firma konumuna gelerek kendine has bir müşteri yapısı oluşturdu.

SEKTÖRÜN ÖNCÜSÜ OLDU

2016 yılına kadar 8 mağaza daha açarak müşterilerine daha hızlı cevap verecek duruma gelen, 2017’nden itibaren 10 mağaza ile sektörün öncü kuruluşlarından biri konumunda bulunan Takı Mücevherat, gelişen teknolojinin doğurduğu bazı ihtiyaçlara cevap vermek amacıyla taki.com.tr sitesini yenilenen yüzüyle müşterilerinin beğenisine sundu.

12. MAĞAZA AÇILIYOR

Körfez Tütünçiftlik Ağadere Caddesi No: 3/D adresinde hizmete girecek olan Takı Mücevherat firmasının 12. mağazasının açılışı 2 Aralık Perşembe günü saat 14.00’te yapılacak. İşletme sahibi A.Vahit Ökdem, düzenlenen açılış programına tüm yöre halkını davet etti. Törene ilçe protokolünün de katılması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817