Takla atarak Mezarlığa uçtu
 Edinilen bilgilere ve iddialara göre;  İzmit İlçesi Umuttepe Yolu olarak bilinen Prof. Baki Komsuoğlu Bulvarında akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, İznit istikametine seyir halinde olan Kadir Bilek’in kullandığı 41 AE 864 plakalı panelvan tipi araç, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda viraja süratli girince direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı.  Arıdından takla atan araç mezarlığa uçtu.

 

MEZARLAR ZARAR GÖRDÜ

Kazada sürücü ile yanında bulunan yolcu araç içerisinde sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu sıkıştıkları yerden çıkartılarak ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle Sarıcalar Köy Mezarlığında bulunan bazı mezarlarda hasar oluştu. Kullanılamaz hale gelen araç olay yerine gelen çekiciyle otoparka götürülürken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.