TALHA UĞURLUEL'DEN ÖNEMLİ MESAJLAR

Yılmaz ve Bulut Yalnız Bırakmadı

Derince İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği ile Derince İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin birlikte düzenlediği konferansta ünlü tarihçi yazar Talha Uğurluel, Derincelilerle buluştu. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde (ZHKM) gerçekleşen konferansa başta Derince Kaymakamı Akın Yılmaz ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere ilçe protokolü ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Program ilk olarak İmam-ı Azam Camii İmam Hatibi Zekeriya Altuntaş ve Derince İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Yılmaz Yaykın’ın selamlama konuşması ile başladı.

Çanakkale’den Afrin’e Milli Mücadele

Programda söz alan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve Derince Kaymakamı Akın Yılmaz da yaptıkları konuşmalarda milletimizin şanlı tarihinin başarılarla dolu olduğuna vurgu yaptı. Konuşmaların ardından kürsüye çıkan ünlü tarihçi yazar Talha Uğurluel, “Çanakkale’den Afrin’e Milli Mücadele” konulu konferansında izleyicilere çok önemli mesajlar verdi. Gerek Çanakkale Zaferi gerekse Afrin’deki milli mücadele konularına vurgu yapan Uğurluel, “Çanakkale’de dünyanın en büyük güçlerinin en sinsi planlarına karşı o kadar büyük bir başarı kazanılmış ki bunu ancak destanlarla ifade edebiliriz. Günümüzde de aynı güçlere karşı Afrin’de başarılı olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.