Talus: ‘13 Belediyeyi Kazanmaya Adayım’

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, parti binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek yerel seçimler hakkında açıklama yaptı. Aday olmayacağını açıklayan Talus, aday adaylık başvurularının ardından 26 Kasım’da temayül yapılacağını ifade etti.

‘HİÇBİR ZAMAN OLMADI’

Aday olmayı hiç düşünmediğini söyleyen Talus, “ Son zamanlarda AK Parti Kocaeli İl Başkanı olarak, benim de aday olacağım yazılıp çiziliyor benim böyle bir gündemim yok hiç de olmadı. Cumhurbaşkanımız bana Kocaeli İl başkanlığı görevi verdi. Görevim gereği adaya adaylarımız ile beraber 13 belediyeyi kazanmaya adayım.” şeklinde konuştu.

‘13 BELEDİYEYİ KAZANMAYA ADAYIM’

Talus sözlerinin devamında, “Ben bütün ilçeleri kazanmaya adayım bir ilçeye aday değilim. Şu an bana verilen görev Kocaeli il başkanlığıdır. 16 yıldır teşkilatlarda olan kardeşiniz olarak bana hangi görev verildiyse layıkıyla yapmaya çalıştım. “ ifadelerine yer verdi.

TEMAYÜL 26 KASIM’DA’

Talus sözlerini şu şekilde tamamladı, “Milletvekili temayül yoklamasında beraberdik. Belediye başkanlığında da 26 Kasım’ da Kongre merkezinde olacak. İzmit’te 3 belediyesi bize ait olmadığı için diğer ilçelerde 2 isim yazarak tercihte bulunacaklar. Süreci bize yakışan bir şekilde tamamlamak adaylarımızın ilanıyla birlikte yola çıkacağız.

‘ADAYLARIMIZA EŞİT MESAFEDEYİZ’

Aday adaylarımıza eşit mesafede yaklaşıyoruz. Aday adaylarının kendileri hakkında farklı yorumlar yapmaması ve belediye başkanlarımız hakkında yorum yapmamasını tembihliyorum adaylarımıza çünkü biz birlik ve beraberlik içerisinde götürmek istiyoruz. Daha önce olduğu gibi.

‘İZMİT’İ TEKRAR KAZANACAĞIZ’

2019 yakından itibaren İzmit’te mağduriyet edebiyatı var. İzmiti kazanacağız. Aday olacak arkadaşlarımız İzmit’te eserler kazandırmaya ehli kişilerdir. Hep birlikte İzmit’i tekrar kazanacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.