Talus'dan Ak Gençlere Baklavalı Teşekkür

AK Parti yöneticilerinin yaklaşık 100 bin kişinin katılımına yönelik çalışmalarını yürüttüğü miting öncesindeki davet çalışmaları da sürüyor.

TALUS’TAN TATLI İKRAMI

Bu kapsamda partinin gençlik kolları yöneticileri tarafından ilçelerde belirlenen noktalara asılan pankartlarla vatandaşlar mitinge davet ediliyor. Geçtiğimiz akşam Körfez İlçe Gençlik Kolları’nın pankart asma çalışmalarını bizzat takip eden İl Başkanı Şahin Talus, gençlere teşekkür etti ve kendilerine tatlı ikramında bulundu.

BAŞKAN SÖĞÜT DE KATILDI

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’a Körfez ilçesindeki denetleme ziyaretleri sırasında İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül de hazır bulundu. Miting 28 Mart Perşembe günü saat 15.00’te gerçekleşecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.