Tarhan’dan Körfez Ticaret Odası’na Ziyaret
 Körfez TO Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Moralı, Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Fidan, Fatih Uykun, Meclis üyeleri Recep Öztürk, Mehmet Gümüş ve komite üyesi Talet Yılmaz’ın katılım sağladığı ziyarette yaklaşan referandumla ilgili karşılıklı görüşler paylaşıldı.

“Ekonomik Büyümeye Katkısı Büyük Olacak”

KörfezTO Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Moralı’yı makamında ziyaret eden Tarhan oda çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kocaeli’nin ve Körfez’in sanayi ve ticaret alanında ki önemine değinen Tarhan, “Sanayi ve Ticaret dünyasının önemli merkezlerinden biri olan Körfez Ticaret Odası’nda bir kadın başkanın olması bizler için gurur verici bir gelişmedir. Gerek iş dünyasında gerekse girişimciliği ile kadınlarımıza rol model olan Moralı’ya görevinde başarılar diliyorum ve hem ülkemizin hem de Kocaeli’nin ekonomik anlamda büyümesine katkısının büyük olacağına inanıyorum.”dedi.

 

Referandumla İlgili İstişare Yapıldı

Tarhan’ın ziyaretinde yaklaşan referandum da konuşuldu ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Körfez Ticaret Odası Başkanı Moralı, Tarhan’ın ziyaretinden duydukları mutluluğu dile getirerek teşekkürlerini sundu.     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.