TAŞKÖPRÜLÜ REYHAN'IN BİLEĞİ BÜKÜLEMEDİ

31 Mart-4 Nisan tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Şampiyonası çekişmeli müsabakalara sahne olurken,  Türkiye şampiyonasında Bilek Güreşi dalında yarışan Reyhan Yıldız  adını finale yazdırarak büyük başarı gösterdi. Edirne Trakya Üniversitesi'nde Besyo öğrencisi olan Reyhan Yıldız finalde rakibine kaybederek Bilek Güreşi kategorisinde ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Derince'nin Geredeli Köyü önceki dönem muhtarı Ali Yıldız'ın kızı, Kocaeli Taşköprülüler Dernek Köy Temsilcisi Metin Yıldız’ın kardeşi olan Reyhan Yıldız gösterdiği bu başarı ile ailesini sevince boğdu. Reyhan Yıldız, hedefinin önce Balkan ve Avrupa şampiyonaları olduğunu söyledi.

Reyhan Yıldız’ı kutlayanlardan birisi olan Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez, genç sporcunun başarılarının devamını dilediklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.