TAŞKÖPRÜLÜLER'DEN GÜREŞLERE DAVET!

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, organizasyonun paydaşlarından ilimizdeki bazı Taşköprü derneklerinin yöneticileri ile bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da katıldı.

SÖĞÜT VE TUNA İLE BULUŞTULAR

Ayrıca Körfez Taşköprülüler Derneği Başkanı Ceyhun Atik, Yarımcalılar Derneği Başkanı Atakan Yavuz ve Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez katıldı. Buluşmada belediye başkanı Şener Söğüt, organizasyonla ilgili olarak gelinen noktayı dernek başkanı ve yöneticilerle paylaştı, derneklerin yürüttüğü çalışmalar hakkında da bilgiler edindi. Tüm derneklerin yöneticileri Söğüt’ün bu yaklaşımından memnun kaldı.

ALGIYI DA DÜZELTTİLER

Buluşma sonrasında yapılan ortak açıklamada ise, “Yağlı güreş etkinliğimize davet bekliyormuşuz ama davet edilmemişiz algısını düzeltmek istiyoruz. Derneklerimiz zaten etkinlik ortağı ve ev sahibidir. Etkinliğe davet edecek olan bizleriz. Bizler yağlı güreş etkinliklerimizin basın mensuplarıyla yapılan tanıtımına davet edilmeyişimizin eksiklik olduğunu dile getirmiştik.

ORTAK AÇIKLAMA YAPTILAR

Belediye başkanımız ve ilçe başkanımız bu konu hakkında bizlere hak verdiler. Dernekler olarak siyasi çekişmelerin içerisinde olmadık, olmayız da. Körfez Belediyemiz hepimizin ortak değeridir. Derdimiz kişilerle de değildir. Temsil edilen görevleri en iyi şekilde yapmalarıdır. Bu hassasiyetimizi belediye başkanımızla paylaştık. Kendileri de bizlere hak verdi. Bu konu üzerinden, kendilerine pay çıkaranları, konuyu farklı yöne çekmelerini kınıyoruz. Tüm Taşköprülüleri, Kocaeli ve Körfezli hemşehrilerimizi, yağlı güreş etkinliğimize davet ediyoruz” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.