Taşköprülüler sorularına cevap aradılar
 Toplantıya, Taşköprü Birlikspor Kulüp Başkanı Orhan Tuna ve Körfez Belediyesi Proje Tanıtım Müdürü Ramazan Tuna’da katıldı.

Derneğin Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi’ndeki adresinde düzenlenen toplantıya, dernek üyeleri, büyük ilgi gösterdiler. Toplantıda, gündem hakkında konuşan Necmi Özen, geçmiş dönemdeki koalisyonlu hükümet dönemlerini anlatarak, tek başına iktidarla ülkeye istikrar geldiğini ve bunun devam etmesi gerektiğini söyledi.


Necmi Özen, konuşmasında darbe dönemleri ve ülkeye verdiği zararları da hukukçu gözüyle anlattıktan sonra, referanduma giden 18 maddeyi tek tek açıklayarak anlattı. Konuşmasının bitiminde de soruları alan Özen, dernek yönetici ve üyelerin merak ettiği konularda bilgi verdi. Toplantının bitiminde Dernek Başkanı Yasin Sönmez, Özen’e plaket vererek teşekkür etti. Kocaeli Taşköprülüler Derneği, son aylarda yaptığı benzeri etkinlikler ve Kur’an Tilavetleri ile ilçede adını duyuran dernekler arasında yer alıyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.