Teşkilat  'Aslan’a 'Emanet!

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatının sevilen ve en tecrübeli isimlerinden biri olan ve son yönetim kurulunda Teşkilat Başkanlığı görevine devam eden Ahmet Aslan, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde İl Başkanı Şahin Talus tarafından Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı görevine getirildi.

ATAMA SEVİNDİRDİ

20 YILDIR KAYBETMİYOR.

Geçtiğimiz yıllarda yapılan ve SKM başkanlığını üstlendiği seçimlerin tamamında Körfez ilçede en yüksek oyu alan isim olan Ahmet Aslan’ın yeni dönemde bir kez daha görevlendirilmesi ilçe yönetiminin seçimlere çok iddialı hazırlandığı şeklinde yorumlandı. AK Parti İl başkanlığının  bu ataması teşkilat içinde de sevinçle karşılandı.

“BİRLİKTELİĞİMİZ SÜRECEK”

REKOR BİR OYLA ALACAĞIZ.!

 20 yılı aşkın süredir teşkliatının başında olarak girdiği  tüm seçimleri kazandıran Ahmet Aslan, SKM başkanlığı görevlendirmesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Güçlü bir duruş sergileyerek AK Parti’mizin ve Cumhur İttifakımızın yeniden ilçemizde seçimleri kazanması için canla başla mücadele edeceğiz. Teşkilatımızın tüm kademeleri bizlerin en büyük destekçisidir. Bu birlikteliği devam ettireceğiz ve Körfez İlçede rekor bir oyla Allah'ın izniyle açık ara seçimleri tekrar alacağız'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.