Tır Altında Kalan İşçi  Kurtarılamadı

Alınan bilgi ve iddialara göre fabrikada sahada çalışan Bilal Özbek (56), geri manevra yapan tırın çarpması sonucu tekerlerin altıda kaldı.

Ağır yaralanan ve kalbi duran Bilal Özbek, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin çabasıyla tekrar çalıştırıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Bilal Özbek’in hastane kapsında bir kez daha kalbi durdu. Tekrar müdahale ile hayata dönen talihsiz işçi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hayatını kaybeden ve 3 çocuk babası olan Bilal Özbek’in, 3 yıldır fabrikada çalıştığı öğrenildi. Kazım Karabekir Mahallesi’nde oturan talihsiz işçinin cenazesi, Uluçınar Camii’nde kılınan ikindi namazı sonrasında Nene Hatun Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, tır sürücüsünün gözaltına alındığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.