Toki’de Saadetli Günler
 

İlhami Bayrak Başkanlığında yoğun bir tempoda çalışmaya devam eden Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı, yapılan ev toplantılarıyla birlikte ivme kazanmaya devam ediyor.


Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı İlhami Bayrak, Cumhuriyet Mahallesinde bir ev toplantısına katıldı. Saadet Partisi Cumhuriyet Mahallesi başkanı Adnan Çavuşoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı toplantıda konuşan ilçe başkanı İlhami Bayrak, Şunları söyledi. ‘’üzülerek ifade ediyorum ’ki Şekerpınar ve Cumhuriyet Mahallesinin alması gereken bir takım hizmetlerden yoksun kalması, merkezden uzaklığı sebebiyle değil, bölgemizi yöneten idarecilerin benimsedikleri yanlış politikalarıyla alakalıdır. Nitekim, aynı hizmet eksikliği sorunları diğer mahallelerimizde de yaşanmaktadır’’ dedi. Bayrak, son olarak, ‘’Saadet Partisi olarak yaptığımız bu çalışmalar neticesinde halkımız samimiyetimizi görüyor ve Milli Görüş belediyeciliğiyle tanışacakları ilk yerel seçim gününü bekliyor’’ dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, mahalle sakinleriyle yapılan sohbetlerle son buldu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.