Topuz, ‘’Yüzde 60 Evet bekliyoruz’’
 MHP Körfez olarak ilçedeki esnaf ve vatandaşların ziyaret edildiğini, daha sonra da köylere çıkıldığını belirten Ahmet Topuz, ‘’Köylerde özellikle vatandaşlar tarafından çok iyi karşılandık. Köylerde yaşayan vatandaşlar sistemdeki tıkanıklıkların giderilmesi ve daha hızlı karar verilebilmesinin sağlanacağı sistem değişikliğine sıcak bakıyorlar. Sahada yer aldıkça sonucu daha net görme şansımız da arttı. Benim beklentim yüzde 60 oranında Evet oyu çıkmasıdır. Bu oranda MHP’nin payı büyük olacaktır, halkımız da bunun farkında’’ dedi.

Ahmet Topuz, kalan 6 gün içinde de mümkün olduğu kadar adrese ve noktaya ulaşacaklarını belirterek, ‘’ Başkanımız Zeki Gürsu konuya tam olarak hakim ve liderin sözünden ayrılmayan, teşkilatçılığı tartışılmaz bir siyasetçi. Bu nedenle MHP’nin Körfez’de çok başarılı olacağına inancım büyük. Ben ve dava arkadaşlarım buna inanarak yola çıktık, aynı tempoyla da devam edeceğiz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.