Tuna Gittiği Yerden Destek  Almadan Ayrılmıyor

Uzun süre AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı görevini yerine getiren, ardından istifa ederek Kocaeli milletvekili aday adayı olmasına rağmen listeye giremeyen Ramazan Tuna, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde ise partisinden meclis üyesi adayı olarak değerlendirilmişti. Adaylığının ilan edilmesinin ardından çalışmaya başlayan Tuna, gittiği her yerde Körfezlilerin yakın ilgisi ile karşılaştı.

ÖNCE SÖZ İSTİYOR

Sadece parti programlarında değil, aynı zamanda özel çalışmaları ile de vatandaşlardan Cumhur İttifakına ve Körfez Belediye Başkan adayı olan Şener Söğüt’e destek istiyor. Ramazan akşamlarını da her gün ayrı bir noktada geçiren, bir araya geldiği Körfezlilerden destek sözü almadan bölgeden ayrılmayan Tuna, gittiği her yerde de saygıyla karşılanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.