banner2752
banner2750
banner2776

TUNA; HER AKŞAM BİR NOKTADA

Özellikle ilçe başkanlığı döneminde kentimizin en aktif başkanlarından biri olarak dikkat çeken Tuna, aynı hızı ve temposunu aday adaylığı döneminde de devam ediyor.

YUKARI HEREKE’YE GİTTİLER

Her akşam kentin bir noktasında iftar ve teravih programlarına katılan aday adayı Ramazan Tuna, dün akşam Yukarı Hereke Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Teravih namazı sonrasında cami cemaati ile bir araya gelen Tuna’ya kalabalık bir partili grup ile teşkilat mensupları ve Tuna’yı destekleyen isimler yer aldı.

HALKLA BULUŞTU

Heyet daha sonra ise Yukarı Hereke bölgesinde Kardeşler Pastanesi’ne giderek halkla buluştu. Buradaki buluşmaya Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan ve partinin milletvekilleri aday adaylarından Muhammet Kurtuluş da yer aldı.

SERİ ZİYARETLER

Hemen her akşamı bir mahallede ve ilçede geçiren Ramazan Tuna, önceki gün ise Hacı Osman’da düzenlenen teravih programına katıldı. Burada “gönül sohbetlerimiz” tadında bir üslup ile halkla buluşan Tuna, öncesinde ise AK Parti’nin istişare kurulu üyelerinden Nihat Tekgümüş’ü iş yerinde ziyaret etti, ardından Yeniyalı Mahallesi’nin önceki dönem muhtarlarından olan ve bir dönem il genel meclis üyeliği yapan Seyfettin Yıldız’a konuk oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680