Tuna Sahadan Ayrılmıyor

Yaptığı saha programları ile partisinin en başarılı ilçe başkanlarından biri olarak gösterilen, özellikle tecrübeli duruşu, konuşmaları ve topluma yakın duruşu ile her kesimden büyük takdir toplayan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, saha programlarına zaman zaman sınırlarını da aşarak devam ediyor.

SERİ ZİYARETLER

İlçe başkanı Tuna, AK Parti Derince İlçe Teşkilat Başkanı Ramazan Bostan’ın iş yeri olan Hamadan Künefe’de ziyaret etti. Daha sonra Sigorta Vadisi adlı iş yerinin sahiplerine hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra Taş ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen bu ziyaret sırasında AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan da hazır bulundu.

YENİYALI’YI GEZDİ

Daha sonra Körfez Yeniyalı Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri yapan ve bölgedeki vatandaşları selamlayan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “Vatandaşlarımızın yakın ilgisi bizleri ziyadesiyle sevindiriyor. Son dönemde çok sevindirici gelişmeler de yaşanıyor. Halkımızla her buluşmamızda yeni müjdeleri paylaşıyoruz. AK Parti’ye ve liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gösterilen büyük teveccüh yine devam ediyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.