Tuna’dan İş İnsanı Ziyaretleri

İlçe başkanı Ramazan Tuna ile birlikte hareket ettiği yönetim kurulu üyeleri, yaptıkları gezileri sırasında ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile bir araya geliyor, esnafları ziyaret ediyor ve özellikle de yerel yönetimlerle uyumlu bir çalışma içine giriyor.

SERİ ZİYARET YAPTI

Ayrıca yine ilçede bulunan iş dünyasının Körfez’deki temsilcileri ile de buluşan ilçe başkanı Tuna ve yöneticiler, son olarak Gümüşel Petrol & Otel’in işletmecisi Fehmi Gümüşel, Yavuz Oto Yedek Parça firmasının sahibi Ercan Yavuz ve Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan’ı makamlarında ziyaret ederek, kendileri ile gündem üzerine sohbet etti.

SONGUR’LA BİRLİKTE GİTTİ

Buluşmaları sırasında AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna’ya başkan yardımcılarından Erdoğan Songur da eşlik etti. Ziyaretlerinin ardından bir açıklama yapan ilçe başkanı Tuna, “Buluşmalarımız sırasında bizlere yakın alaka gösteren Fehmi Gümüşel, Ercan Yavuz ve Güngör Ayhan’a teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.