Türk Telekom’a Tepki Gösterdiler.!


Muhtarlar, Körfez Belediyesi’nden mahallelerindeki internet sorunları sebebiyle Türk Telekom üzerinde baskı kurulmasını talep etti

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen ve Körfez Kent Konseyi tarafından düzenlenen “Körfez’i Konuşuyoruz Çalıştayı” ile ilgili sonuç raporu istişare toplantıları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen toplantıda Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın ve yönetimi, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıya Körfez Belediye Başkan Vekili İbrahim Çırpan ile başkan yardımcılarından Osman Yurt da katıldı.

Körfez Kent Konseyi Başkanlığını başarıyla yürüten İlçenin sevilen Siması Nazmi Akın

Pandemi dolayısıyla fedakarca görev yapan Muhtarlara teşekkür ederek belge verdi. 

TÜRK TELEKOM’A TEPKİ GÖSTERDİLER

Ayrıca Körfez Belediyesi Muhtarlar Müdürü Özcan Efe, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk ve çok sayıda muhtar toplantıda hazır bulundu. Oturumda söz alan ve bölgelerindeki sorunlar hakkında bilgilendirmede bulunan muhtarlar, özellikle uzaktan eğitim alan çocukları sıkıntıya sokan Türk Telekom’a büyük tepki gösterdi. Muhtarlar, konuya Körfez Belediyesi yetkililerinin el atmasını istedi.

Körfez Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Çırpan pandemi dolayısıyla fedakarca görev yapan

muhtarlara teşekkür belgesi verdi. 

MUHTARLAR DERT YANDI

Öğrencilerin zaten okullarından uzak kalarak eğitimde sorun yaşadıklarını belirten muhtarlar, “Buna bir de Türk Telekom’un online eğitim alamamaları ekleniyor. Körfez’in birçok bölgesinde internet altyapısı sorunlu. Türk Telekom’dan hiçbir yetkili ile görüşemiyoruz. Bu konuda Körfez Belediyesi’nin bize öncü olmasını istiyoruz. Özellikle şehrin üst kesimlerindeki çocuklarımız adeta kaderlerine terk edilmiş durumdalar. Biri Türk Telekom’un sorumsuzluğuna dur demeli” dedi.

Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, pandemi, dönemindeki çalışmlarından dolayı muhtarlara teşekkür belgesi takdim etti.

BİLGİSAYAR TALEBİ

Bu arada bazı muhtarların belediye yetkililerinden laptop ya da tablet bilgisayar talebi oldu. Bunun yanı sıra mahallelerde sokak aralarına park eden tır ve kamyonlarla ilgili şikayette bulunan muhtarlar, bu konuda Körfez Belediyesi’nin denetim ve ceza çalışmasını harekete geçirmesini beklediklerini dile getirdi. Öte yandan toplantıda gündeme gelen bir diğer konu da olası bir depreme karşı alınacak tedbirler ve afet çalışmalarının gerekliliği konuları ele alındı.

DEPREM HAZIRLIKLARINA STK’LAR DA DAHİL EDİLSİN

Muhtarlar, bu alandaki çalışmalara STK’ların da dahil edilmesini isteyen muhtarlar, “Deprem afet konteynerlerinin yeniden düzenlenmesini istiyoruz. Ayrıca eylem planlarında toplanma yerlerinin yeniden konuşulması acil bir durumdur. Bu alanda deprem afet çalışmalarının hızlandırılmasını talep ediyoruz” dediler. Bazı muhtarların mahallelerinde belirlenen deprem toplanma alanlarının yetersizliğine vurgu yaparak, sorunun çözümü için girişimde bulunulmasını istediler. Toplantının ardından muhtarlara katılım belgeleri takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817