Yoğun katılımla gerçekleşen etkinliklerde, vatandaşlarla birebir temas kurularak kapsamlı bilgilendirmelerde bulunuldu
AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” programları son olarak Kocaeli’de gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıda, “Türkiye Yüzyılı” vizyonu ve “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda gelinen nokta kamuoyuyla paylaşıldı. Ömer Çelik ayrıca muhalefet cephesinde yaşanan kurultay ve kayyım tartışmalarına da değinerek Cumhuriyet Halk Partisi’ne yönelik eleştirilerde bulundu.
HER İLÇEDE VEKİLLER SAHAYA İNDİ
Kocaeli genelinde gerçekleştirilen özel saha çalışmaları kapsamında her ilçede farklı şehirlerden gelen milletvekilleri vatandaşlarla bir araya geldi. Bu kapsamda, AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Dr. Seven Sıvacıoğlu ile Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu da Körfez ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu.
ŞEHİT AİLELERİNDEN ESNAFA STK’LARDAN HASTALARA
Program AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı binasında gerçekleştirilen toplantıyla başladı. Dr. Seven Sıvacıoğlu ve Veysel Tipioğlu burada parti yöneticileriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Buluşma sonunda her iki isme de anlamlı hediyeler takdim edildi. Ziyaret programı kapsamında şehit aileleri evlerinde ziyaret edildi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kaleme alınan özel mektup ailelere takdim edildi. Şehit yakınlarına gösterilen hassasiyet, kamuoyunda takdirle karşılandı.
HER ŞEY ANLATILDI
AK Parti heyeti Körfez Devlet Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini iletti. Sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan görüşmelerde ise “Türkiye Yüzyılı” vizyonu ve “Terörsüz Türkiye” hedefi kapsamlı bir şekilde anlatıldı.
GENÇLERLE, ESNAFLA, VATANDAŞLA BULUŞTULAR
Program çerçevesinde AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları tarafından Tütünçiftlik sahilinde kurulan üye standı ziyaret edildi. Gençlerle yapılan görüşmelerde partinin gençlik vizyonu ön plana çıkarıldı. Körfez’deki esnafları da tek tek ziyaret eden heyet, yerel ekonomiye dair talepleri dinleyerek notlar aldı. Gün boyunca gerçekleşen ziyaretlerde, vatandaşlarla sıcak diyaloglar kurulurken, AK Parti’nin önümüzdeki döneme dair hedefleri paylaşıldı.
Bu arada etkinliğe partililerin büyük ilgisi dikkat çekti. Saha programına katılanlar arasında, AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Dr. Seven Sıvacıoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Birsen Tohumeken, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Varol, parti yöneticileri, meclis üyeleri ve mahalle başkanları yer aldı.
“TÜRKİYE YÜZYILI” İÇİN SAHADA KARARLILIK MESAJI
AK Parti’nin toplumun tüm kesimleriyle doğrudan temas kurarak sürdürdüğü “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” programları, hem kamuoyunu bilgilendirme hem de yerel sorunlara çözüm üretme hedefi doğrultusunda örnek bir model ortaya koyuyor. Kocaeli’de gerçekleştirilen son program, partinin sahaya verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.