TÜRKİYENİN GURURLARININ İSİMLERİ ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLECEK

İlçeyi ülke genelinde ve uluslararası karşılaşmalarda başarıyla temsil eden ve derece alan sporcuların adları, yapılacak olan spor sahalarına verilecek.

Körfez Uzak Doğu Sporları Kulübü Başkanı, Uluslararası Hakem ve Milli Antrenör olan Aşkın Kahveci, belediye tarafından düzenlenen bir toplantıda, ilçeden çıkan başarılı sporcuların ödüllendirilmesi ve teşviki için önerilerde bulundu.

Aşkın Kahveci, başarılı sporcuların teşviki için bir ödül sistemi uygulanmasını ve isimlerinin yapılacak olan spor salonlarına verilmesini istedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, her iki öneriye de olumlu baktı ve yapımına başlanacak olan spor salonlarına ilçeyi başarıyla temsil eden Aşkın Kahveci, Taşkın Kahveci ve Şevval Yarar isimlerinin verileceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.