banner3047

Tüysüzler ortaya çıktı
 İzmit’te kuyumculuk sektörünün en önemli markalarından biri olan Sarraf Tüysüzler firmasının kurucusu Adem Tüysüz’ün 16 Mayıs’ta intihar etmesinin ardından, ailenin şirket yönetimini üstlenen fertleri 26 Haziran perşembe günü, İzmit İstiklal Caddesi’ndeki dükkanı tamamen boşaltıp ortadan kaybolmuşlardı. Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla polis, Sarraf Tüysüzler Mağazasında arama yapmış, yapılan aramanın ardından işyeri mühürlenmişti.

Olayın ardından kayıplara karışan Tüysüz ailesinin mensupları ortaya çıktı. Yaklaşık bir hafta önce bir açıklama yapan Tüysüzler ailesi, hesap vereceklerini ifade etmişti. Çok sayıda şikayetçini bulunduğu Tüysüzler ailesinin fertleri ifade vermek için Emniyet Müdürlüğü’ne gittiği öğrenildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.