Ülke Genelinde İlimizi Temsil Edecek

Kocaeli İçin Mücadele Edecekler

Her çalıştırdığı voleybol takımını şampiyon yapan Kocaeli’nin önde gelen voleybol antrenörlerinden Soner Soylu; kulüpler arası midi erkek voleybol turnuvasında çalıştırdığı Körfez Akademi Spor Kulübü Midi Erkekler Takımı’nı namağlup olarak şampiyon yaptı. Körfez Akademispor Midi Erkekler Voleybol Takımı,  24-30 Haziran tarihlerinde yapılacak olan ülke geneli voleybol karşılaşmalarında Kocaeli’yi temsil edecek. Türkiye genelinde 32 takım arasına girmeyi başaran Körfez Akademispor Midi Erkekler Voleybol Takımı; Kocaeli’yi en güzel şekilde temsil edeceği bildirildi. Namağlup olarak ligi birinci olarak tamamlayan Körfez Akademispor Midi Erkekler Takımı, antrenörü Soner Soylu sıkı kontrolünde çalışmalarını sürdürüyor.

TÜRKİYE DERECESİ YAPACAĞIZ

Körfez Akademispor Midi Erkek Voleybol Takımının antrenörü Soner Soylu, esas amaçlarının Türkiye derecesi yapmak olduğunu söyledi. Soylu, ‘ Çok sıkı ve disiplinli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kocaeli’nde namağlup olarak şampiyon olduk. Asıl hedefimiz Türkiye’de derece yapmaktır. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Yapılacak olan karşılaşmalarda Kocaeli’yi temsil etmenin sorumluluğunu taşıyoruz. Bu yüzden sıkı çalışma içindeyiz. Derece yaparak Kocali’ye mutluluk yaşatmak istiyoruz. Türk sporuna yeni sporcular yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz, yaşatıyoruz. Takım oyuncularıma ve destek veren sporseverlere teşekkür ederim.’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817