Ülkücü Gençlerden Gazetemize Ziyaret

Bir süre önce Körfez Ülkü Ocağı Başkanlığı görevine atanan ve geçen kısa süre içinde yaptığı çalışmaları ile dikkat çeken Emre Karasu, geçtiğimiz gün gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar ile görüşen Ocak Başkanı Karasu’ya ziyareti sırasında başkan vekili Muhammet Fatih Kaya ile Sosyal İşler Birimi Başkanı Ahmet Korkmaz eşlik etti.

“LİDER RUHLU BİR HAREKETİZ”

Genel Yayın yönetmenimiz Burhan Yarar ve şahsında tüm Kocaeli Meydan Gazetesi ailesinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik eden Körfez Ülkü Ocağı Başkanı Emre Karasu, çalışmaları ile ilgili detaylı bilgilendirmede bulundu. Karasu, “Bizim ülkücü duruşumuz Türkiye’nin geleceği ve kalkınmasına yöneliktir. Lider ruhlu bir hareketiz. Ev sahipliğiniz için teşekkür ederim” diye konuştu.

KEYİFLİ SOHBET

Karasu’yu bir kez daha tebrik eden Yarar, “Emre kardeşim ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum. Kendileri ile keyifli bir şekilde sohbetimizi ettik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.