Ülkücüler, Şehitler İçin Yürüdü

Körfez Tütünçiflik Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma programı öncesi; ülkücüler Körfez Tütünçiftlik Viyadük Altı'nda bir araya gelerek; afiş astılar; slogan attılar; birlikte programın düzenleneceği Tütünçiftlik Kültür Merkezi'ne kadar kol kola yürüdüler.

Körfez Tütünçiftlik  Kültür Merkezi'nin önünde toplanan ülkücüler; burada 'Ülkücü Yemini' ettiler; birlikte kol kola poz verdiler; daha sonra programın düzenleneceği salona geçen ülkücüler; burada anma etkinliği düzenlediler. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını Ülkü Ocak Körfez Başkanı Cihat Okyay yaptı ve katılımlarından dolayı herkese  teşekkür ettiğini söyledi; ülkü ocaklarını önemine değindi; burada verilen eğitimi anlattı.

Daha sonra il Ocak Başkanı' da bir konuşma yaparak; Ülkü Ocakları'nın misyonunu anlattı. Ülkü ocak mensubu gençlerin hazırlamış olduğu milli ve manevi içerikli şiirler okundu; özgün müzik gösterileri yapıldı; bayrak-vatan-millet ve mukaddesat içerikli türküler söylendi. Programa gösterilen yoğun ilgi; programı tertipleyenleri bir hayli memnun etti. MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve yönetimi de düzenlenen bu etkinliğe eksiksiz katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.