Ünal Köken, Esnafla Buluştu
Esnafları ziyaret eden Başkan Köken, sohbet edip talepleri dinleyerek Kandıra’nın gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını vurguladı.

Başkan Köken’nin Ziyaret Programları Esnaf ve Vatandaşı Memnun Ediyor

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Ünal Köken, genç yaşlı herkesin ilgisiyle karşılanıyor. Çalışmaları arasında ziyaret programlarına önem veren Başkan Köken, esnafları dinledi,  hal ve hatırını sorarak işleri hakkında bilgi aldı. Bilgilendirme ve istişare toplantılarımızda vatandaşlarımız ve esnaflarımızla buluşuyor, ilçemizin durumunu, belediyemizin yaptığı ve yapacağı projeleri konuşuyoruz diyen Başkan Ünal Köken’i dikkatle dinleyen Kandıralı esnaflar, birlik ve beraberlik içinde ilçemizin gelişmesine yönelik yapılacak projeleri destekliyoruz  dedi.  Kandıra’nın gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirten  Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yapımı süren projelerimizin tamamlanmasıyla ilçemiz büyük yeniliklere kavuşacak ifadelerini kullandı.

Esnaflardan Başkan Köken’e Teşekkür

Esnafımızın isteklerini dinlemek, sorunlarını çözmek adına yaptığımız ziyaretlerimiz sürecek diyen  Başkan Ünal Köken, yaptığımız hizmetleri esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Kandıra’mız hizmetin en iyisine layık olduğu için hep birlikte yaptığımız ve yapacağımız proje ve çalışmalarda ilçemize katkı sunacağız dedi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Kandıralı esnaflar, Başkan Köken’nin kendilerini hiç yalnız bırakmadığını hizmetlerden memnun olduklarını dile getirerek teşekkürlerini sundular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.