Üst geçitte yıkım  Tehlikesi

Alınan bilgilere göre, mahkemenin aldığı yıkım kararının uygulanmaması için ve ailenin ikna edilmesi amacıyla üst geçidin yanlarını kapattı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra gelen bir haber, tüm hayallerin yıkılmasına neden oldu. Alınan habere göre, 24 Nisan Pazartesi günü, Karayolları yetkilileri üst geçide gelerek, inceleme yapacaklar ve beraberinde de yıkım ekibi köprüyü yıkacak.

İki mahalleyi bir birine bağlayan ve bölgedeki tek üst geçit olan köprünün yıkılmasıyla, yüzlerce aile daha uzak noktalara yürümek, ya da yasak ve tehlikeli olmasına rağmen bariyerleri atlayarak geçmeye çalışacaklar. Bu durum daha önce de raporlarla bildirilmiş, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Belediye Başkanı İsmail Baran ve muhtarlar mahkeme açan aileyi ikna etmeye çalışmışlardı.

Ailenin yıkım isteklerinden vaz geçmemesi halinde üst geçitteki mahkeme kararı uygulanacak ve köprü kaldırılacak. Yeni yalı Üst geçidi, daha önce Karayolları tarafından şu andaki mevkiinden 20 metre ileri alınmış ve bunun üzerine de aile evlerinin içi gözüktüğü gerekçesiyle mahkemeye başvurmuşlardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.