Üst Üste Ölüm Acısı Yaşadı, Eşiyle Karantinada

Körfez Çarşı Camii İmamı Nuh Bektaş , çok az insanın yaşayacağı şekilde üst üste ölüm acıları yaşadı. Bir yakınını kovid nedeniyle, iki yakınını da hastalık ve yaşlılık nedeniyle kaybeden Nuh Bektaş, cenazeden cenazeye koştu. Bu sırada da kendisi de eşiyle birlikte koronavirüse yakalanan Nuh Hoca, evde karantina ve tedavi altına alındı.

Aynı hafta içinde arka arkaya ölüm haberleri alan Nuh Bektaş, ilk olarak halasının ölüm haberini aldı. Memleketi Giresun’a giderek halası Çakır Öztürk’ü (65) toprağa veren Nuh Bektaş, geri geldiğinde bu kez İstanbul’da hastanede yatan babaannesi Nuran Akgün’ün (80) yine yaşlılık nedeniyle ölüm haberini aldı. Babaannesini toprağa veren Nuh Bektaş, geldikten kısa süre sonra bu kez de kayınbabası Rahmi Akgün’ün koronavirüs nedeniyle vefat ettiğini öğrendi.

Yoğun bakımda vefat eden Kayınbabası Rahmi Akgün’ün de toprağa verilmesinin ardından rahatsızlanan Nuh Bektaş, yapılan test sonrasında kendisi ve eşi Kübra Hanım’ın koronavirüse yakalandığı anlaşıldı. Nuh Hoca eve eşi evlerinde karantinaya girip tedaviye başladılar ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.