Vatandaştan Başkan Söğüt'e Asfalt Teşekkürü


İlçe genelinde üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Körfez Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’ne de ulaşımı sağlayan ve yoğun olarak kullanılan Hacı Osman Mahallesi Orhan Karabulut Caddesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

300 TON ASFALT
İhtiyaç duyulan her noktada çalışmalarını sürdüren körfez Belediyesi, yaya ve araç trafiğinde yoğun olarak kullanılan Hacı Osman Mahallesi Oramiral Orhan Karabulut Caddesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Eski belediye yokuşu olarak da bilinen ve deforme olan yol, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 300 ton sıcak asfalt serilerek, yeni yüzüne kavuşturuldu.

ARTIK DAHA KONFORLU
300 ton asfaltın serildiği iki yüz metre uzunluğundaki cadde, belediye ekiplerinin yaptığı özverili çalışmalar ile daha konforlu hale getirildi. Bölge halkı ise, yapılan çalışmalardan dolayı Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.