Vedat Yavuz; Anma programına tüm Körfezlileri bekliyoruz
 Erbakan Vakfı Körfez İlçe Başkanı Vedat Yavuz, ölümünün 6. yılında anılacak olan Milli Görüş’ün lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan için düzenlenen "Aldanmayan-Aldatmayan Prof. Dr. Necmettin Erbakan"  programına herkesi davet etti. 4 Mart Cumartesi günü İstanbul Abdi İpekçi Arena’da gerçekleştirilecek olan programı için saat 14.00’te Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünden araçlar kalkacak.

Körfez'den araç kaldırılacak

Program hakkında konuşan Erbakan Vakfı Körfez İlçe Başkanı Vedat Yavuz, “Programa, yurt dışından ve yurt içinden birçok önemli misafir katılacak. Büyük bir heyecana ve büyük bir katılıma sahne olması beklenen bu önemli program, Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ın Milli Görüş'ün ikinci 40 yılına ışık tutacak konuşmasıyla da ayrıca önemli olacaktır.


İkinci 40 yıla ışık tutacak

Özellikle İslam coğrafyasının içerisinde bulunduğu mevcut içler acısı hal ortadayken, bu yaşananları yıllar 
öncesinden dile getiren merhum Erbakan Hocamızın ve bu sıkıntıların çözümüne yönelik önemli fikirler ve icraatlar ortaya koyan Milli Görüş'ün, bu topraklar için önemi bir kez daha açık bir şekilde görülmüştür” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.