Vekil Özdemir, Kandaz’ı Ağırladı

Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, beraberinde Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Muharrem Top, Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı Yerel Yönetimler Başkanı Aziz Aydın, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Tabay ile birlikte, Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Yusuf Özdemir’i makamında ziyaret etti.

 

İlçe Başkanı Kandaz, vekil Özdemir’e görevinde başarı dileklerinde bulunurken ziyarette seçim çalışmaları ile ilgili gelişmeleri de aktardı. Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 hedeflerine ulaşmak için ilçe olarak üzerlerine düşen görevin bilincinde çalışmalarının aralıksız devam ettiğini hatırlatan Kandaz, “Yerel yönetimlerimizle sergilediğimiz uyum ve birliktelik dün olduğu gibi bugünde artarak devam etmektedir. Seçimler öncesi teşkilat yapımızda görevlendirmelerimizi yaparak seçmenlerimizle olan koordinasyonumuzu her zaman üst seviyede tutmaktayız. Her seçim döneminde olduğu gibi stratejik çalışmamızda önemli rol oynayan Seçim Koordinasyon Merkezimiz olacak. Bu seçimde de SKM Başkanlığına yönetici arkadaşımız Muharrem Top’u atadık. Yeni görevlendirmelerle seçimlerde oy oranımızı yükselterek partimizin hedefleri yönünde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Belediye Başkan Vekili Özdemir de, “Yeni görevlendirmelerin hayırlar getirmesini dilerken SKM Başkanımız Muharrem Top’un da başarılı çalışmalar yapacağına olan inancımız tamdır. Meclis üyeleri olarak bizler partimizin her kademesinde görev yapmaktan büyük gurur ve mutluluk duyarız. SKM yönetimine de her seçim döneminde
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817