Vergili, CHP’den Aday Adayı

CHP saflarına katılan Vergili,  Körfez Belediye Başkanlığına aday adayı olmak için resmi başvurusunu yaptı.

ALTUNAL TEBRİK ETTİ

Parti binası önündeki sokakta düzenlenen törenle resmi başvurusunu yapan Aynur Vergili’yi bu özel günde CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, partinin belediye başkanı aday adaylarından Emirşah Torun, ilçe yöneticileri ve çok sayıda Aynur Vergili destekçisi törende hazır bulundu. Buluşmada ilk olarak konuşan ilçe başkanı Gülseren Solmaz Altunal, Vergili’yi kutladı ve sürecin kendisi için hayırlı olmasını diledi.

“KÖRFEZ LOKOMOTİF OLACAK”

Daha sonra konuşan aday adayı Aynur Vergili, “Ben Körfez ilçenin bir evladıyım. Şehrime hizmet borcumuz var. Burası hepimizin yuvası. Bir CHP’li ve Körfez ilçemin bir evladı olarak ilçemin üstün hizmetlerle buluşmasını sağlamak için çalışmak üzere göreve talip oldum. Sadece Körfez’de değil, CHP olarak 12 ilçede birden ve hatta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde iddialıdır. Körfez ilçemiz de bu süreçte lokomotif kent olacaktır. Örgüt olarak buna hazırız ve mutlaka kazanacağız.

CHP ARTIK ANA MUHALEFET OLMAYACAK

Biz hak ve özgürlükler için mücadele eden siyasileriz. Bütün bir dünyanın tanıdığı Körfez’i parmakla gösterilen bir bölge haline getireceğiz. Kurum laf değil, iş üreten, millete hizmeti önceleyen bir yapıya bürünecek. CHP için artık ana muhalefet olma dönemi bitiyor, partimizin iktidar süreci başlamıştır. Aday gösterilmem ve seçimi kazandığımda bu ilçeye et ve süt entegre tesisi kuracağız.

“KUL HAKKI YEMEYECEĞİZ”

Bu proje ile istihdam desteği de sağlanacak. Ücretsiz kreş, ücretsiz bakım evi, dil ve sanat kursları ile vatandaşlarımıza hizmet sunacağız. Evlenen gençlere salonlar ücretsiz olacak. Beyaz eşya desteği her evlenen genç için sorunsuz şekilde sunulacak. Halk toplantıları ile vatandaşlarımızın yanında yer alacağız ve özellikle kul hakkının yenilmesinin önüne geçeceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.