Yağmurderelilerde Başkan Yine Kadir Er

Mevcut başkan Kadir Er’in tek aday olduğu kongreye üyelerin yoğun ilgisi dikkat çekti. Bu yıl 15’inci kez düzenlenen genel kurulda ikinci defa başkanlığa seçilen Kadir Er, yaptığı konuşmada Yağmurdereliler olarak çok güçlü bir birliktelik içinde olduklarını dile getirdi.

“GÜÇLÜ BİR DERNEĞİZ”

Büyük bir özveri ile derneklerinin ayakta kaldığını ve her geçen gün daha da güçlü hale geldiklerini dile getiren dernek başkanı Kadir Er, “Öncelikle bizleri burada yalnız bırakmadığınız ve kongremize eşlik ettiğiniz için teşekkür ederim. Yağmurdereliler Derneğimiz, Körfez ilçemizde ve hatta Kocaeli’de temsil kabiliyeti ve gücü en fazla olan sivil toplum kuruluşların biridir.

TEMSİLDE ADALET VURGUSU

Bize düşen bundan sonraki süreçte temsilde adaletin de önünün kesilmeyeceği şekilde yönetim anlayışımızı sürdürmek. Biz eğer güçlü isek bu durum temsile mutlaka yansımalıdır. Sizlerle de birlikte sağladığımız bu güç sayesinde sesimizi daha da gür şekilde çıkarabiliyor ve duyurabiliyoruz” açıklamasında bulundu.

YÖNETİM KURULU

Kadir Er (Başkan)

Bayram Sümbül

Hüseyin Artun

Murat Kurtaran

Yaşar Yayla

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.