Yahya Öztürk Oğlunu Evlendirdi

Öztürk ailesini bu mutlu günlerinde dostları ve kent protokolü yalnız bırakmadı.

Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ile Leyla Öztürk’ün yakışıklı oğlu Burak, Cennet-Abdullah Kurt çiftinin güzel kızları Azime ile hayatını birleştirdi. Çiftin Körfez Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen düğün merasimine kent protokolü büyük ilgi gösterdi.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Nikaha katılanlar arasında; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, CHP İlçe Başkanı Bülent Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, SP İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, DEVA Partisi İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, DP İlçe Başkanı Veli Yıldız, STK temsilcileri; muhtarlar, iş insanları, oda başkanları, esnaflar ve çok sayıda davetli yer aldı.


 


 

NİKAHI SÖĞÜT KIYDI

Düğün sahibi Yahya Öztürk’ün konuklarla yakından ilgilendiği düğünde çiftin nikahını belediye başkanı Şener Söğüt kıyarken, şahitlikleri ise AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, CHP İlçe Başkanı Bülent Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, Sedat Zımba ve aile yakınları yaptı. Nikah Büyükşehir Koordinatörü Hasan Ayaz, evlilik cüzdanını mutluluk dilekleri ile gelin hanıma takdim etti. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de yeni evli çiftlere Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.