Yaman, Körfez’de Temasta

Buna göre katıldığı bir açılış merasimi sonrasında AK Parti Körfez İlçe Başkanlığına geçen ve burada ilçe başkanı Nurettin Okutan ve teşkilat mensupları ile buluşan Yaman, burada partililerden seçim sürecinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

İKİNCİ BULUŞMA NAZENDE’DE

Parti binasındaki görüşme bırasında ilçe başkanı Okutan’ın yanı sıra İlçe SKM Başkanı Ahmet Aslan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve parti yöneticileri de hazır bulundu. Bu arada ilçe yönetimi partideki buluşma sonrasında protokol mensuplarını Körfez Belediyesi iştiraklerinden Nazende Balık Restoran’da ağırladı.

KALABALIK KATILIM

İlçe başkanı Okutan’ın ev sahipliğindeki buluşmaya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Veysal Tipioğlu ve Cemil Yaman, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Müftüsü Muhammed Aydın, ilçenin kanaat önderlerinden Mehmet Allak, Körfez Belediyesi Genel Koordinatörü Cengiz Öztürk, kanaat önderleri ve partililer katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.