Yarımca Sahilindeki Alt  Geçit Daha Güvenli Olacak

Buna göre belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla Yarımca sahili ile ulaşımı sağlayan alt geçit ile çevresindeki yağmur suyu terfi hattı ile ilgili inşaat çalışmalarının başlatıldığı belirtildi. Proje kapsamında 2 adet pompa ile de olası sağanak yağışlarda oluşması muhtemel su birikintilerinin havuzdan deşarj edilmesi sağlanacak.

SÖĞÜT ÇALIŞMAYI DENETLEDİ

Bu arada Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de bölge için çok önemli olan bu çalışmayı yerinde denetledi ve son durum hakkında belediye ekiplerinden bilgiler aldı. Projenin önemine değinen Başkan Söğüt, “Olası sağanak yağışlarda su birikintilerinin oluştuğu alt geçidimiz bundan sonra daha güvenli hale gelecek. Projenin en kısa sürede hayata geçirilmesi için çaba harcayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817