Yarımcalılar, Bu Kez Söğüt’e Gitti

Özellikle başkanlığına Atakan Yavuz’un seçilmesinin ardından büyük bir hareketlilik içine giren, özellikle saha çalışmaları ve üyeleri ile Yarımca bölgesinde yaşayan vatandaşlar arasındaki birlik ve bütünlüğün sağlanmasında büyük emekleri bulunan Yarımcalılar Derneği yönetimi ve üyeler, önceki gün Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile makamında bir araya geldi.

YAVUZ BAŞARILAR DİLEDİ

Geride kalan 31 Mart seçimlerinde büyük bir başarı ortaya koyan ve ikinci kez üst üste seçimleri kazanan Başkan Söğüt’e çalışmalarında başarılar dileyen dernek başkanı Atakan Yavuz, “Yeni dönemde başkanımıza başarılar dilemek üzere kendisine konuk olduk.  Bugüne kadar yapılan hayırlı hizmetlerin önümüzdeki beş yıllık süreçte de devamını bekliyoruz” diye konuştu.

SÖĞÜT TEŞEKKÜR ETTİ

Dernek başkanı Yavuz, buluşma sırasında yönetim kurulu adına belediye başkanı Şener Söğüt’e bir plaket takdim etti. Konukları ile yakından ilgilenen Söğüt ise, “Kentimiz sivil toplum kuruluşu açısından son derece şanslı bir bölge. Yarımcalılar Derneğimizin başkanı ve değerli yönetimine de ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817