Yarımcalılar İftarda Buluştu

Dernek başkanı Atakan Yavuz ve yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen programa çok sayıda davetli katıldı.

PROTOKOL AKINI VARDI

Düzenlenen iftar programına katılanlar arasında; CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz, CHP meclis üyesi adayı Mehmet Şahin, MHP Körfez İlçe Başkan Vekili Cevat Kara ve MHP meclis üyesi adayı Ali Kaşkaş, AK Parti Derince İlce Başkanı Koray Meydan, AK Partili meclis üyesi adayları Tugay Polat Doğan Önal, DEVA Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Orhan Bozkurt, DP Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, İYİ Parti Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı ve Körfez Belediye Başkan adayı Erkan Küçükemirler, SP’li meclis üyesi adayı Ömer Faruk Coşkun, YRP meclis üyesi adayları Fethi Kendirci ve Ekrem Tutak, Yarımcaspor’un efsane başkanlarından Eyüp Çakal, ilçe siyasetinin önemli simalarından Salih Şirin, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Onal Lojistik firmasının Genel Müdürü Şahin Önal, Azerbaycan Kültür Derneği Körfez Şube Başkanı Cem Akuzum, Bayburt Örence Köyü Derneği Başkanı Serdar Kahraman, Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Federasyonu Başkanı Alican Kazgan, Atalar Mahallesi Muhtar adayı Gülay Acartürk, Hacı Osman Mahallesi Muhtar adayı Sadık Aydın, Hacı Osman Mahallesi Muhtarı Sami Zorlu, Mimar Sinan Mahallesi Muhtar adayı Mehmet Çöven, Çamlıtepe Mahallesi Muhtar adayı Orhan Özmen ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

YAVUZ TEŞEKKÜR ETTİ

Buluşmada konuşan dernek başkanı Atakan Yavuz, “Üyelerimizle bizler sık sık bir araya geliyoruz. Bu kez de iftar soframızda vatandaşlarımızla buluştuk. Çok değerli protokol mensuplarımız da bizleri bu mana yükü fazla olan soframızda yalnız bırakmadılar. Burada bizim Ramazan sevincimizi bir arada yaşayan tüm dostlarımıza şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817